Finansiering

Finansiering – Avbetalning – Leasing

Vi på Eskilstuna Fordon erbjuder olika typer av finansiering för att anpassa oss till just dina önskemål. Tillsammans med Santander har vi möjlighet att hjälpa dig finansiera din nya bil eller motorcykel!

Snabbare än på banken!

Oavsett om du vill leasa en bil eller skapa en avbetalningsplan så löser vi det under ditt besök hos oss under kortare tid än en god fikastund, både snabbare och enklare än hos banken! För den som vill göra en avbetalningsplan behöver vi en kontantinsats på 20 % eller en inbytesbil och efter det bestämmer du själv vilken tidsperiod du vill betala av ditt fordon på (12-84 månader).Betalning hos oss sker med bankdosa till vårt konto hos SEB, med Postväxel eller om via Swish.

Samarbete med DBN Finans

Genom att samarbeta med det ledande finansbolaget på marknaden ger vi dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa din nästa bil. DNB ger dig även tillgång till ett flertal tilläggstjänster som kommer att underlätta ditt bilinnehav.

 

Läs mer på DNB:s hemsida

Samarbete med Santander Consumer Bank

Santander är en av de största bankerna i både Europa och världen. Här i Sverige säljer vi privatlån samt lån och leasing för bil, husbil, husvagn, motorcykel, snöskoter och ATV.

Oavsett vad du behöver använda pengarna till, så vill vi hjälpa dig att ha råd – på ett tryggt och enkelt sätt. Vi ser till att alltid ha en noggrann kreditbedömning, så att du får hjälp att hitta rätt lån för just din situation.

 

Läs mer på Santander’s hemsida

Få en offert eller ring oss: 016-542 38 00