Om oss

Om Eskilstuna Fordon

Med över 30 års erfarenhet av bilbranschen vet vi vad vi håller på med. I vår bilhall finns alltid ett 50-tal fräscha fordon att välja mellan, alla handplockade och i gott skick. Självklart byter vi in din bil, oavsett årsmodell.

Rating AA

Vårt företag har rating AA, vilket innebär kreditvärdigt enligt Soliditets värderingssystem som baseras på på cirka 2 400 beslutsregler. Informationen uppdateras dagligen via Soliditets Databas.

image001

Kuriosa & historia

2009 – Eskilstuna Fordon grundas av Mikael efter flera års engagemang inom Volkswagen koncernen.
2012 – Yngsta sonen Rickard börjar hjälpa till på firman och är idag företagets främste säljare.
2018 – Äldsta sonen Robin börjar som personal- och marknadsansvarig.
2020 – Godkänd Bilverkstad, Eskilstuna Fordon har genomfört kvalitetskontroll med godkänt resultat.

Familjeföretag & trygghet

Eskilstuna Fordon drivs av far och söner, vi värnar extra mycket om dig som kund då vi sätter en personlig prägel på allt vi gör. Vi är väldigt måna om att kunden ska känna sig trygg hos oss även efter sitt bilköp. Därför har vi 2018 etablerat vår egen allbilsverkstad med Meca som samarbetspartner. Vår verkstad ger oss möjlighet att ha en fortsatt nära relation till dig som kund även efter du hämtat din bil.

Handelskammaren & Besiktnings- värderingsman

Mikael är sedan en längre tid tillbaka utsedd förordnad som opartisk besiktnings- och värderingsman åt Handelskammaren. Såhär säger de om valet av Mikael – ”Sveriges Handelskamrar utfärdar varje år förordnanden av besiktnings-/värderingsmän. Det är sakkunniga, välrenommerade personer med stor erfarenhet som utses för att göra opartiska värderingar. Detta tillför att vi kan utlova kunden den trygghet vi garanterar utifrån noggrant handplockade begagnade bilar.”

Våra ledord och värderingar

– Trygghet
– Noggrannhet
– Service
– Kvalité

Vi på Eskilstuna Fordon värdesätter och värnar om våra kunder.

Få en offert eller ring oss: 016-542 38 00