Om Eskilstuna Fordon

Med över 30 års erfarenhet av bilbranschen vet vi vad vi håller på med. I vår bilhall finns alltid 50-talet fräscha fordon att välja mellan, alla handplockade och i gott skick. Självklart byter vi in din bil, oavsett årsmodell.

Rating AA

Vårt företag har rating AA, vilket innebär kreditvärdigt enligt Soliditets värderingssystem som baseras på på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk. Informationen uppdateras dagligen via Soliditets Databas.

image001

Kuriosa & historia

Milstolpar

2009 – Eskilstuna Fordon startades av Mikael efter flera års engagemang inom Volkswagens Koncern.
2012 – Började yngsta sonen Rickard hjälpa till på firman och är idag företagets främste säljare.
2018 – Robin, Mikaels andra son, började som marknadschef och har blivit mer involverad i företagets kommunikation samt försäljning.

Familjeföretag & trygghet

Att Eskilstuna Fordon drivs av Far & söner gör att vi värnar extra mycket om dig som kund då vi sätter en personlig prägel på allt vi gör. Vi är väldigt måna om att kunden skall känna sig trygg hos oss även efter sitt bilköp därför har vi i början på 2018 etablerat vår egen Auktoriserade Serviceverkstad. Vår verkstad ger oss möjligheten att ha en fortsatt nära relation till dig som kund även efter du hämtat din bil.

Handelskammaren & Besiktnings- värderingsman

Mikael är även sedan en längre tid tillbaka utsedd förordnad som opartisk besiktnings- och värderingsman åt Handelskammaren, så här säger dom om valet av Mikael – “Sveriges Handelskamrar utfärdar varje år förordnanden av besiktnings-/värderingsmän. Det är sakkunniga, välrenommerade personer med stor erfarenhet som utses för att göra opartiska värderingar. Detta tillför att vi kan utlova kunden den trygghet vi garanterar utifrån noggrant handplockade begagnade bilar.”

Våra ledord och värderingar

– Trygghet
– Noggrannhet
– Service
– Kvalité

Vi på Eskilstuna Fordon värdesätter våra kunder.

Få en offert eller ring oss: 016-542 38 00